top of page

Solskinstur


Dagens Team my heart Active living Århus hos Harlev-bageren

Så blev det en rigtig solskinsdag med hjertevennerne. Det var dog en lidt kold modvind, der mødte os. Ellers gik turen til Harlev-bageren, hvor Keld Bay gav fødselsdags-rundstykker inden han og konen tog på campingtur til Christiansfeld. Og hunden. Navnet har jeg ikke lige. Returen gik på cykelstien Silkeborgvej, hvor Jørgen helt uden vores vidende tog et styrt, og tabte sit ene høre-apparat. Vi var nogle, der vendte tilbage, og fandt Jørgen ledende efter sit lille apparat. Efter en ½ time fandt han det selv. Således med lyttelapperne ude kørte vi til Brabrand Sø, hvor jeg lige tog en runde. Det blev til 57 km.

En dejlig tur i høj solskin og godt selskab.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page