top of page

En forårsdag i Gudenådalen


Kim Knudsen, arrangør og speaker og cykelven fra Hammel CK Ove Møller

Så fik vi igen en skøn Forårsdag i Gudenådalen. Det er et motionsløbe arrangeret af Lions Club Hvorslev og Hammel Cykel klub for 9. gang . Min gode cykelven Villy Christensen startede det i sin tid, men nu er Kim Knudsen ankermand. Han og Lions Club Hvorslev støtter også Giv 24 Timer til Syge Børn.

Vejret kunne ikke være bedre på de 67,5 km, jeg havde tilmeldt mig. Derimod har man ikke fået jævnet Dagbjervej. Den byder på 600 m stigning med 8% i snit og max på 14%, der skulle forceres 3 gange. Og egentlig var der en del andre stigninger, der trak søm ud for mig som Loneley Rider. Jeg fik dog lov til at ligge på hjul som sidste mand i Team Rotary Favrskov. Det blev et gennemsnit på mellem 22-23 km/t.

Det var igen en god oplevelse at deltage i en forårsdag i Gudenådalen.

Alt er planlagt og arrangeret perfekt og trods strabadserne på stigningerne kører man i mål med en rigtig god oplevelse, og en kold øl og en god grillpølse venter ved mål. Sidste år sagde jeg efter Dagbjergbakken Det gør jeg aldrig mere, før næste år. Jeg siger det samme igen i år.

Gode cykelvenner. Villy Christensen startede En forårsdag i Gudenådalen, men kan ikke selv deltage på grund af sygdom.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page