top of page

To skønne tøser


Så oprandt dagen, hvor vores to skønne og kønne tøser, Thea og Celina blev konfirmeret. De har glædet sig helt utroligt, og det blev en festdag, vi aldrig glemmer. Vi startede i Voldby Kirke, hvor præsten holdt en dejligt, vedkommende konfirmationsprædiken. Den var krydret med stor humor, så kirken genlød af latter. Man var lige ved at klappe efter den efter prædikenen.

Herefter blev tøserne kørt i limousine til Vejlsøhus i Silkeborg, hvor festmiddagen blev holdt.

Vi fik udsøgt og særdeles velsmagende mad.

Samtidig satte ungdommen præg på festen, der der var mange børn og unge med. Thea og Celina holdt en flot takketale til deres forældre og storebror, der selv kvitterede med en fin tale til sine to søstre. Herudover var der taler og sange fra forældre og bedsteforældre på begge sider.

Kusine Emma indledte Søndergaard-familiens indslag med en flot tale om deres stjernetegn, Tyren. Herefter bød de alle 8, onkler, tanter, kusine og fætre på et meget underholdende indslag om tøserne.

Således fik vi alle stor glæde af denne, tøsernes festdag, hvor det varme familiefællesskab var i højsæde.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page