top of page

Totalsponsor


Holme Cykelcenter/Henrik Piekarski

Igen i år går Henrik, Holme Cykler ind og sponsorer det totale kørte kilometer-antal. På den måde kører alle også km-penge ind, selv om man ikke selv har en sponsor. Men besøg Henrik, han har alt til cyklen, ellers skaffer han det.

Forberedelserne til Giv 24 Timer går stille og roligt.

Center for Byens Anvendelse har optimeret stien, så den der næsten flad som en pandekage. Ny asfalt og nymalede hvide striber.Der er kun et bump lige før krydset ved højresvinget til Døde å, Jeg tager nok en pose cement med og udjævner det, for det kan godt resultere i styrt. Det er lige før højresvinget mod Døde å, men det er i Aarhus Vands regi, så det gør Center for Byens Anvendelse ikke noget ved.

På et tidspunkt kommer der her på siden nogle praktiske oplysninger til deltagerne. De sendes også ud til dem, jeg har e-mailadresse på.

Lige nu er der 25 forhåndstilmeldt, så det tegner godt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page