top of page

En glad gut

Dagens tur gik til Hammel, hvor HGF arrangerede et 1 times sponsorløb på en rundstrækning. Jesper skulle naturligvis deltage sammen med mange andre. Vi sponsorerede Jesper, og fik en kold fadøl i selskab med Trine, Celina og Thea. Vi agerede kronprinsen og klappede og tiljublede de løbende. Her fik jeg øje på en glad gut, og det endte med, at jeg måtte sponsorere ham. Han løb så let, snakkende og var glad og smilende. Det blev til high-five på hver omgang. Så snart vi kunne se ham på opløbsstrækningen, hev han armen i vejret og vinkede. Senere snakkede vi med en glad far. Min ven havde sin tvillingebror med samt sin storebror med i løbet også. Hvor er det skønt at møde aktive og glade børn sammen med deres forældre.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page