top of page

Oliespild


Onsdag fik vi tømt skraldespand, med det resultat, at der var en stor oliepøl på vejen. Jeg kunne se rundt om i byen, at det var sket flere steder. Jeg kontaktede Affald Aarhus torsdag, som lovede at kontakte HCS, som forestår afhentningen af affald, og de ville så kontakte mig. Det skete så ikke, så jeg gjorde opmærksom på, at oliespildet skulle fjernes. Affald Aarhus oplyse, at olien var plantebaseret og derfor ikke farlig for naturen. Men nu er det sådan, at folk uforvarende kommer til at træde i olien, og er det mine gæster, så kommer der aftryk på gulvene. I dag fredag kom der så en fra HCS og strøede olieabsorberende grus på olien. Han kunne dog bemærke, at det var underligt, at det ikke var blevet observeret, at der havde været en alvorlig læk på en olieslange.

Der blev kun strøet grus på vores stikvej.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page