top of page

Knallerttosse


Onsdagsturen ændret lidt, så vi undgår silkeborgvej.

Efter et styrt på trappen torsdag nat, toiletbesøg, med bøjede eller brækkede ribben, blev det igen onsdag med hjertevennerne. Det blev nogle smertefulde dage, da jeg først kom til læge mandag og fik smertestillende. Herefter kunne man både hoste, komme på toilettet og sove om natten. At nyse er ren tortur.

Vi havde denne gang besøg af Ole Klæstrup fra Odense, som har startet Team My Heart activ living. Keld Bay Pedersen har startet holdet her i Aarhus og er vores holdkaptajn.

Igen havde vi rundet 1000 kr. kaffe- og rundstykkekøb hos Harlevbageren, så der var stor wienerbrødskage doneret af bageren.

Det gik i kage for Ole

Vi kørte ikke ad Silkeborgvej, men på Egons forslag tog vi de mindre veje retur til Brabrand sø.

Igen samling ved starten af Brabrandstien.

Her fik vi dagen oplevelse. Mens vi holdt og ventede på samling, kom der en knallertkører imod os. Det meste af holdet stod i rabatten på begge sider af cykelstien. Jon holdt helt oppe i buskene bag gangstien, Villy holdt også i den side, mens jeg holdt i kanten ud mod cykelstien.

Knallertkøreren kom ræsende på gangstien, uden hjelm og skælde og smældte ukvemsord efter os. Vi tillod os at råbe lidt tilbage. Det fik det dårlige eksempel af en ung mand til at vende tilbage og slynge om sig med ukvemsord. Tilsyneladende havde han indtaget noget, der satte hjernen på pause, hvis han havde nogen. Den unge mand havde et stor arsenal af ukvemsord og fingertegn. Han fattede ikke, at han rent faktisk kørte på gangstien, og at der faktisk stod omkring 8 velvoksne mænd tæt omkring ham. Han begyndte med armbevægelser, der vist var tænkt som slag. Vores kaptajn Kel, 1,97 m gik imellem, og endelig fortrak den vrede unge mand. Egentlig skulle vi have holdt ham tilbage og tilkaldt politiet, for han var voldsomt påvirket af et eller andet, der satte hjernen helt ud af funktion. Jeg ser så ikke det store problem med, at han kørte uden hjelm. Der er intet i det hovede, der kan tage skade.

Jeg har lige givet vore "ven" ekstra store solbriller på.

Han er jo en solformørkelse.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page