top of page

Hul i låget


Efter jeg sluttede med at køre cykelløb i St. Johan, Østrig, er det så tradition at deltage i delegeretmøde i Lærerstandens Brandforsikring A/S. De er også hovedsponsor for Giv 24 Timer til Syge børn. De seneste år er vi, ja Karen betaler selv, vi er jo ikke politikere, på Hotel Ascot. Her er der en helt utrolig venlig og imødekommende de modtagelse. Og sådan bør det jo også være, men vi har oplevet noget andet på et "finere" hotel. Her hilser vi med hånd med receptionisterne, og udveksler navne. Og vi får så det samme værelse, 104, som vi har haft flere gange.

Senere frokostbøf blev indtaget på Jensens Bøfhus fantastisk, også her kom vi også på fornavn med tjeneren Tanja. Der var dog en klage. I foyeren var der et malerie med forskellige afstande ud i verden. Tilst 160 km. Nu har vi kørt 306 fra Sabro, så jeg ved ikke, om jeg svindler med kørepengene, når jeg skriver dette km-tal. Skidt, jeg melder mig bare ind i et politisk parti, så går det nok.

Trafikale statistikker. Her i København kører 1 ud af 20 cyklister med cykelhjelm. 1 ud af 10 kører over for grønt. Tidligere konstateret. 1 ud af 15 har lys på i lygtetændingstiden. Hul i låget.

Og så snakker man om cykelidioter i Århus!

På Sjælland i 110 km-zonen kørte jeg 112 km/t i overhalingsbanen, da der lå biler til højre. En ung fløs lå bag mig, og kørte helt op i nakken af mig og viftede med arm og "ben", at skulle trække ind til højre, så han kunne overhale. Da der blev plads, drønede han forbi og gestikulerede igen med hele sit arsenal af lemmer. 2 km fremme lå vi så bag ham, uden at ændre på hastigheden. Kort efter lå vi igen i overhalingsbanen, da en dame trak ud lige for næsen af os. Dermed kom vi lidt tæt på hende, og det udløste flere arm-og fingerbevægelse. Og så glemte jeg lige han, jeg gav plads til vend indfletning på motorvejen. Han drønede lug ind foran mig og overhalede indenom med mindre en 2 meters afstand

Så er det afslappende at lande et sted, hvor vi er meget velkomne.

Og pumpehuset ligge lige over for, og det er ikke musik, de spiller, men larm.

Ja, mad og drikke er en alvorlig sag

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page