top of page

Utilregnelig


Det er lidt fantastisk, at være utilregnelig. Jeg skulle lige afprøve mine evner på cyklen, med kun to strømforsyninger. Den 3. kommer først tirsdag, da jeg er blevet udsat! Det var tydeligt mærkbart, at der kun var strøm på de to ledninger. Der var ikke megen powe i benene, og jeg forstår nu, at ind imellem, når forbindelsen blev løs, så var jeg også på løs grund, og tumlede lidt rundt. På en dag med heftige byger, oplevede jeg, at være utilregnelig. Turen til Brabrand Sø foregik i solskin. Derefter lå der truende skyer mod Sabro, så jeg kørte over Harlev. Her kunne jeg se, at der havde styrtregnet, da der stadig stod vand på vejen. Jeg fik kun få dråber fra oven, men en del nedefra. Men 43 km er da hæderlig på to ledninger og 20 km/t.

Rundt om Brabrand er det herligt at se alle de børnefamilier, mødre, fædre, der løber og deres herlige unger cykler med. En lille gut på løbecykel, med storesøster foran, far med den mindste i løbe"klapvogn", var dagens bedste oplevelse. Og de var glade.

Og vi er også glade. Her sammen med Jon efter Marselisløbet

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page