top of page

Sikken fest vi skal ha'


Selvom vejret ikke er strålende, så er haven solsikker. Her er der sol over Karens fødselsdag. Aksel og Jutta var til morgenkaffe, og der var dagen igennem mange hilsener til Karen. Om aftenen havde vi alle vores kære til middag. Dog manglede Emma, som er i Tottenham og Jakob som er på kursus.

Nu er en fødselsdag ikke bare en fødselsdag. Det er også en dag, hvor vi er sammen med vores kære, og godt det glæder mutter, at I beriger os med jeres kærlige samvær med gaver og godt humør. Det glæder også min gamle kollega og "oldemor" Birgit Lund.

At vi så fik en fantastisk buffet fra Kokken og Jomfruen, gør dagen til en rigtig fest.

Yngste Lauge 6 år og Birgit Lund næsten 89 år.

Emil me blik i øjet, Celina med tungen lige i munden og Thea med gals for munden.

Pia, Trine, Tobias og Sebastian, som ikke vil vise ansigt.

Jesper, Morten og Lise, som tror, hun har tabt noget, eller er det mobilen?

Det var også dagen, hvor Jesper fik plads i Favrskov Lokalavisen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page