top of page

Perlerække


Hvor er det dejligt som gammel lærer at møde "gamle", glade gamle elever.

Jeg er så taknemmelige for at kende jer.

I har gjort mit lærerliv værdifuldt, sammen med jeres forældre.

Tak er kun et fattigt ord, kort, men fyld af værdi.

Vi oplever en sand perlerække af solstråleoplevelser. I aftes havde gode gamle elever trommet årgang 1976/76 sammen på Markusminde Golf Clubs lokaler. Her har Jørgen sit daglige arbejde, men i dagens anledning var det hyggelige klublokale rammen for en herlig sammenkomst. Gunnar havde også inviteret såkaldte overlevende lærere, så BL og jeg kunne nyde samværet med god gamle elever. Dem traf jeg første gang, da jeg startede på Sabro-Korsvejskolen i 1972 og de gik i 7. klasse. Jeg har ikke tal på, hvor mange vi var, men mon ikke der var ca. 30 gamle elever. Det var en uforglemmelig aften med glade unge mennesker.

Samtidig fik jeg opklaret en skøn aforisme.

Den bedste halskæde man kan få, er mine børns/børnebørns arme om min hals.

Tak Susanne!

Og så kan man da kun hedde Lykke!

Kære "gamle" elever, I favner vidt og kærligt!

Jørgen er en glimrende vært.

Så har vi kun lige en barnedåb, vi skal til på søndag. Vores sognepræst Mettes og Marions dejlige dreng skal døbes, og det skal vi have med.

Men så er det også ferie. Det bliver 4 uger på Mallorca på Hotel Horizonte, med alle ungerne i efterårsferien.

Sådan er udsigten fra værelse 506 i gråvejr...

Det bliver vores udsigt i gråvejr

....og sådan i solskin

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page