top of page

Sol i Palma

Vi vågnede så op til en dag med solog varm. Temperaturen sagde 26 ℃, så her i byen er vi nok et godt stykke over de 30 ℃. Vend morgenmaden var jeg ved at få et hjertetilfælde. Pludselig mødte jeg Preben, som jeg har cyklet sammen med i mange år, også her på Mallorca. Han og Annegrethe har været her en uge, og skal hjem i morgen. Ellers har vi fået kindkys, så vi driver af mundvand på begge kinder. Vores dejlige venner, personalet, er simpelthen så glade for at at se os. Tro det, eller ej, men sådan er det her på Horizonte.

Efter morgenmaden gik turen til i Carrefour Porto Pi. Det er altid et slæb, at komme hjem. 5 liter vandt, 6 1,5 l. Cola, en rødvin, en hvidvin, en gin, en grapetonic, en pose mandler og en pose chips. Inden vi startede opstigningen til Horizonte, var der ølpause.

Resten af dagen gik med afslapning ved poolen og forsøgt på at at få PC og mobil til at fungere. Det er ikke helt lykkedes endnu, men nu truer aftensmaden.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page