top of page

Kongeetapen


Dagens tur

Det skulle jo ske. Jeg har længe drømt om at runde de 100 km igen, og det skete så i dag, på en flad rute. Som sagt er det flade spansk tale. Flere steder var der stigninger fra 8,6%, så helt flad var ruten ikke. Men til dels flad, på godt vendelbomål. Men det var herligt at udfordre sig selv lidt som The Lonely Rider. Det er mig, som min gode ven Kurt Hansen, der lavede min første hjemmeside, døbte mig. 102 km alene og op og ned og med 20,1 km/t, og snart 73 år med biventrikulær pacemaker. Det er turboudgaven, er vist ikke helt galt.

Jeg savner dog min hjertevenner i Aarhus, så jeg kan mobbe dem lidt.

Og baggaflen holdt, og skaden er ikke synligt forværret.

Om 2 timer truer aftensmaden igen, og det er igen over 10% stigning. Min bebudede sultestrejke varede kun natten over så jeg ser frem til et nyt madbjerg at bestige.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page