top of page

Regn i Palma

Det her er da ikke sjovt

Jeg ved godt, at det kan regne her i Palma. Vi har før oplevet regnskyl, der ligner vandfald, men det blev kun til nogle få store dråber i få minutter. Jeg havde ellers i går sat cyklen på standby, så den kunne komme sig efter skadestuebesøget. I dag var der gråvejr, og der kom regndråber, så det var en kærkommen skylle til min dovenskab. Fra morgenstunden var der kun 23 ℃, så man kunne jo få kuldechok, hvis man vovede sig ud. Det blev så en dag på kontoret, og en sådan da går hurtigt, når nettet er langsomt, og jeg ikke er en udpræget IT-nørd. Dette kan heldigvis ikke kommenteres på min hjemmeside. Ellers følger jeg med i verdenssituationen. Det er flot klaret, at vores svenske veninde kan tude på kommando, når hun har sit manuskript, men ikke kan svare på spørgsmål, der ligger ud over hendes manuskript. Mon ikke vi har en verdensstjerne her inden for skuespillerverdenen, hvis hun fortsat har dygtige manuskriptforfattere? Det er utroligt, at så mange "kloge" mennesker kan falde for den skrigedukke.

Så en dag eller to på kontoret. Måske kommer der et par læserbreve!

Jeg har fået aftalt operation af min cykel i Odder. Jeg er ved at kunne afslutte Giv 24 Timer 2019, jeg venter på at kunne anmelde mine cykeluheld til forsikringen, men det har indført nyt IT-system og deraf følgende ventetid i dagevis. Jeg har også rykket for endelig tilsagn om støtte fra hovedsponsor samme sted, så tiden går med ingenting og alting.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page