top of page

Bliver ikke klogere


Igen en dag, hvor jeg måtte erfare, at jeg ikke bliver klogere med alderen, så nu giver jeg snart op.

Først fik vi dog forvandlet en kedelig grå morgenstund solstråler af guld. Og sådan dominerede sole resten af dagen, og det nyder vi.

Karen traver sine daglige ture og finder gode motiver til albummet og sikrer, at vi ikke går tør for væske.

Egentlig er Palma kendt sine mange møller, som nu er stærkt reducere.

Godt nok er der ikke megen vind i sejlene, men det er møller

Jeg skulle igen udfordre mig lidt, men som jeg husker det, er ruten over Bonyola og Orient ikke den store udfordring. Måske er det hukommelsen, der ikke er så god mere.

Bare opkørslen til Bunyola er slem, nærmer sig vist 6%. Det vidste jeg dog fra i forgårs. Men så starterdet bare. Det går lige op i flere afsnit inden jeg kommer ud af byen. Hvis man står op, tror jeg, man falder bagover. Det gjorde jeg ikke. Jeg har haft nok styrt. Allerede her i udkanten af byen møder man et "moralopbyggende" skilt. 5,9 % stigning i gennemsnit de næste 5,1 km. Jeg tog ikke et billede af skiltet, for det var overbroderet af klistermærker fra folk, der har kørt turen!Her har jeg jo kørt før, så det er bare en formsag at komme til tops. Ja, men formen manglede bare. Jeg har et møllehjul som bagkrans, men jeg kunne ikke skifte til den største mølle, så det blev en opkørsel med rent raseri som motivation. Og så havde jeg lige regnet forkert. Da jeg skulle være oppe efter mine beregninger, manglede je 400 m. Og det er langt, når tungen hænger ned på forhjulet. Jeg kom dog op, og jeg fortæller ikke, at jeg måtte tage en pause for at afsyre benene. Det skal man gøre det for at undgå klimaforandringer.

Hvis jeg ser brugt ud, er det kameraets skyld

Efter denne top, gik det nedad, og det huer mig aldrig, for så skal man snart opad. Det skulle man også op til restauranten i Orien, men her fortsatte det med stigning på over 6 %.

Men så gik det nedad resten af vejen indtil den lille opkørsel ved stadion i Palma, og bakken på 10% lige før militærvejen.

Jeg har besluttet. Det gør jeg aldrig mere. Ikke før næste gang.

Det er vist en gammel beslutning.

I øvrigt spille Mallorca i la Liga mod Espanyol og vandt 2-0. Det havde nok være mere afslappende at se den kamp.

Espanyol boede i hotellet over for CATALONIA.

Dagens rute 77 km. Jeg kom igen for langt hjemmefra

men når man står inde i en dal med bjerge ti alle sider

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page