top of page

Bjergtur


Efter en dovne dag, skulle det så væe en bjergdag. Jeg havde nok ikke helt tænkt mig om, for min rute husker jeg ikke så voldsom. Og jeg måtte konstatere, at jeg ikke kunne bruge de to laveste gear, da bagskifteren ikke kunne være der, hvis jeg skulle op på de sidste to tallerkener. Det må være noget, der er sket for at drille mig, for det har jeg da kunne før. Alligevel fik jeg mine 55 km og 1.025 højdemeter, men det holdt hårdt. Turen op ad militær-bakker er hård, og inde i Calvia bliver man lidt rundt i byen, bare for at finde stigninger. Opkørslen til Es Capedela slutter ret voldsomt. Herfra går det bare opad de næste 8 km til Galilæa, ikke den bibelske by. Når man cykler derop, kommer man mere i tanke om noget helt andet end Guds land, Den her by burde omdøbes til noget der starter med H......s by.

Jo, jeg ser vist lidt brugt ud

Herefter behagelig nedkørsel gennem Puigpunyent til opkørslen til militær-bakken fra bagsiden, men det er kun de sidste 2,5 km , der er hårde. Flere steder på mine nedkørsler mødte jeg flere andre cykelryttere, der røde i ansigterne kørte helt over i min side i svingene for at undgå det stejle stykke inderst i svingene. Det er noget ubehageligt, når man kommer med 30-40 km/t, og ikke ved til hvilken side den modkørende drejer. Men jeg kom godt hjem med 3 opkørsler mere på CV-et.

Igen fandt Karen gode motiver på sin vandretur

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page