top of page

Giv 24 Timer


Det blev en dag,hvor man godt kunne bruge 24 timer. Nu er det aftalt, at Giv 24 Timer til Syge Børn slutter således.

Kære alle venner, deltagere og sponsorer af Giv 24 timer til Syge Børn 2019.

På vegne af Giv 24 Timer til Syge Børn 2019 og Akut Børnemodtagelse, kan jeg invitere til en lille reception i forbindelse med den officielle overrækkelse af dette års sponsorcheck.

Det sker den 6. november kl. 10.00 på Akut Børnemodtagelse, Skejby Universitetshospitalet Århus Sygehus.

Hvis I vil se resultatet af sidste års sponsorat, skal I gå ind via Skadestuen, og følge de fantastisk vægmalerier, så ender I på Akut Børnemodtagelse.

Det er en oplevelse at møde et stort hospital på den måde også. Det tror vi også glæder børnene og andre indlagte.

Meld meget gerne tilbage til mig, gerne inden fredag den 1. november, hvis man har mulighed og lyst til at deltage, så jeg kan give besked om antal.

Jeg ved godt, at mange af jer har arbejde, der også skal passes, men jeg håber mange sponsorer og deltagere har mulighed for at være med.

Kh Allan

Dog skulle slutresultatet lige gøres helt op. Der skulle træffes aftale med hovedsponsoren LB A/S Forsikring om sponsorcheck. Der skulle skrives invitation til receptionen på Akut Børnemodtagelse, og de skulle udsendes. Her gik YouSee i sort, for hvis en enkelt mail var forkert, lukkedes mailen helt ned. Der skulle pakkes ud og sorteres. Min skadede cykel måtte jeg aflevere i til MC Harry i Odder. Min vintercykel skulle klargøres, for i morgen er der jo cykeltur med hjertevennerne. Jeg fik også booket tid på Lokalcenterets fitnisscenter. 07.00-08.00 mandag og fredag. Måske nåede jeg et par andre ting, men Karen nåede nok meget mere.

God nat

Sådan sluttecde Giv 24 Timer Til Syge Børn 2019 ved Brabrandsøen, men detslutter først på Akut Børneafdeling den 6. november kl.10.00.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page