top of page

Vinter


Tiden er inde til at tænke vinter, men hvem gør det. Jeg har dog i dag fået vinterdæk på bilen, og min vintercykel er klargjort og kørende for længe siden. Forberedelserne til overrækkelse af Giv 24 Timer checken ved receptionen på Akut Børnemodtagelse er klar. Skorstensfejeren Gik en tur, og har været her og renset alle røgkanaler og givet sine formaninger om hvad der er godt brændbart og ikke ikke godt brændbart. Jeg skal også lige have tætnet en røgkanal og retableret en brændeovn, så varmen ikke bare ryger ud med røgen. Derfor leder jeg efter en indsats ved røgudtræk i brændeovn af ovenstående/nedenstående type. Det er altså fascinerende at få besøg af en rigtig skorstensfejer med høj hat her i 2019. Man bliver lidt høj i hatten.

Der var en mail fra Madonna, robotplæneklippere, om at gå i vinterhi. Det får hun ikke lov til endnu.

Ellers var der lidt sonderinger om indkøb til Mortens aften, som vi holder i år for ca. 20 i familien Søndergaard og Bang Nielsen.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page