top of page

Slag og spark

Trine og Lise syntes godt vi kunne sætte os lidt mere ind i Thailands geografi og historie, så de planlagde et gruppearbejde. I tre grupper skulle vi finde svar på en række spørgsmål om Thailand. Det havde vi stor fornøjelse af sammen med Lauge og Emil. Sener fremlagde vi resultaterne, og det blev både belærende og sjovt. Jo, vi har et par fantastiske guider. I aftes havde vores restaurant ikke helt styr på serveringen, men efter et par timer havde de fleste fået mad. Derfor gik vi hen ad stranden, hvor Karen og Anna Lise havde fundet en god restaurant ud til stranden. Her gik det fint, om end jeg lige måtte vente, da de havde glemt min bestilling. Sådan kan man altid bidrage til underholdningen.

Om aftenen havde Jesper og Jakob bestemt, at alle drengene skulle til thai-boksning. Det var også en oplevelse. Den første kamp var mellem to drenge på Lauges alder, mens alder og vægt steg i de næste kampe. Der blev slået og sparket godt og grundigt, og flere af kampene endte med knock-out.

Vi var hjemme ved midnat. Pigerne havde hygget sig med at spille partner, en slag udvidet ludo, men meget underholdende.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page