top of page

Sol & sand, vand & varme


Her har vi igen alle muligheder. Vi bor 50 m fra stranden, og her tilbringes en hel de tid i sand, vand, sol og varme. Der er også en pool.

Ellers var det dagen efter de mange "himmelske" trin, 1260. Jeg husker turen på Kreta ned i Samariakløften. Den gav mange år siden ømme benmuskler. Endnu føltes det ikke så slemt. Lauge og Emil var helt uberørte. Jeg har dog til problemer med vores få trin ved hytten.

Morgenmaden indtages på stranden

Vi får også en kold drink eller to, når der er happy hour. Vi har et system, at vi bestiller til den familie, som vi hører til Vi er familie 2. Jeg vil lige sikre mig, at tjeneren, som vist også var en pige havde forstået det rigtig. Ved køb af 2 drink, får man en ekstra gratis. Jeg viste lige, hvad hvad jeg havde bestilt, så der ikke gik kage i det. Lidt efter satte han yderlige 3 drinks foran mig. Det var der nogen, der morede sig meget over.

Så får jeg kolde drinks

Ko Lanta

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page