I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Stille dag igen

December 21, 2019

 

Emils næse ses lige bag Sebastian

 Vi nød igen en stille dag i varmen. Vi nøder vores børn og børnebørn De var en tur på det lokale marked, mens vi andter bare fladede ud. Hvor er det fantastisk at være sammen med dem. Vi savner dog hver især en familie, men de må ente til vi kommer hjem.

Vi møder stadig det smilende og venlige folkefærd her i Thailand. Igen spiste vi på en naborestaurant, og igen var jeg en af dem. der blev ramt af lidt ventetid. men mad og drikke var bare god thailandsk.

Vi fejrede Brians 51 års fødselsdag. Tillykke.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv