top of page

Nye oplevelser


Hver dag sine dejlige oplevelser. Måske lidt tvivlsomt, men vi havde besøg af den godmodige varen, døbt Vilma. I dagskulle der igen være skoletime. De fleste blev instrueret i snorkling, og det fik de meget ud af. Jeg siger de, for jeg sprang over, da jeg har nok i at få vejret med snorkel.

Senere var det mandeoplevelse.

Massage!

Jeg var lidt betænkelig, men min lægmuskler var i bedring.

Vi var 4 på massagebrikserne, og min thai-pige morede sig lidt over mine voldsomme reaktioner, når hun massefredemin lægmuskler. Jeg fik et stort smil, og hun henvendte sig til naboen, og sagde vist nok.

Se!

Og så tog hun fat igen, og det grinede begge, mens jeg bed tændene sammen for ikke at skrige højt. Efter en time, var der dog nogenlunde fred i lægmusklerne, selv om hun jævnligt masserede dem. Således velmasserede betalte vi 250 bath, ca. 50 kr. r. person.

Derefter et par kolde øl, hjem i hytten og klar til en aftenmenu sammen med Voldby-familien.

Hjemme har julemasden været på spil, både hos store og små.

Livet er dejligt.

I morgen ager vi videre til Ko Mook, perleøen, hvor vi skal holde jul.

Tre glade drenge


Juledamen og julemodtageren

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page