top of page

Halv onsdagstur


Ugens højdepunkt er onsdags-cykelturen sammen med Hjertevennerne. Jeg er bare lidt træt af, at jeg udgør grupettoen næsten helt alene. Jeg fik mig dog slæbt med til Harlevbageren, hvor vi fortæller hinanden sandheder og løser alle verdens-problemerne og nyder et rundstykke og en varm kop kaffe/cacao. Her besluttede jeg dog, at herfra gik det alene den korteste vej hjem. Min biologiske og mekaniske motor vil ikke rigtig det, jeg gerne vil. Sådan gik det ikke. Alle hjertevennerne stod i kø for at følge mig hjem. Det er rigtige hjertevenner. Jeg sagde dog,at det ikke var nødvendigt, og at jeg nok skulle ringe, hvis jeg ikke kom hjem. Mn nej. John fulgte mig hjem i snegletempo. Og naturligvis blev jeg ringet op herhjemme af holdkaptajn Keld, der havde hørt fra John, men alligevel lige skulle sikre sig, at alt var vel.

Er der ikke en sang, der hedder "Rigtige venner". Sangeren bor i Lyngby, hvor jeg tit kører forbi på mine solo-ture.

Det blev til 30 km.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page