top of page

Sol og forår


Så fik jeg rettet til farver, men jeg ved ikke hvordan!

Nu drømmer vi om sol og forår, selv om hele landes er i krise, ja hele verden på grund af coronavirus. Selv min PC driller. Den vil ikke printe i farver, og print screen er holdt op med at virke. Derfor er dagen billede i sort/hvid.Med det skønne vejr, kunne jeg ikke lade være med at tage en cykeltur, selvom energien ikke er stor. Det skulle så også være på Orbeaen, min sommercyklen, og det gik bare strygende, især de første 15 km i medvind. Selv modvinden kunne ikke ødelægge mit forårshumør. Det havde været skønt at kunne gengive turen i forårsfarver, men det blev så ikke i dag. Men det sidder på nethin-den sammen med 50 km. Ellers mødte jeg rigtig mange glade børnefamilier, og det bliver man ekstra glad over. Ikke mindst fordi, jeg hilste på mange af dem og ønskede dem god tur. Måske møder de for ofte cykelræsere, der ikke tager hensyn.Desværre!

På mandag skal jeg scannes igen for at finde årsagen til mine skavanker. Måske bliver det aflyst, hvis der er hastesager, og det er ok med mig.

Vi har et fantastisk sundhedsvæsen, og naturligvis kan der ske fejl, jeg tror det er, selvom det er dem, vi hører om.

Det var første gang, jeg var uden for matriklen i over en uge. Nu hvor alt er lukket, kan man kun glæde sig over en fantastisk handlekraftig regering.

Vi kan ikke gøre så meget, ude over at at lytte og adlyde vore Dronning og Statsminister.

Og det gør vi.

Heldigvis har vi jævnlig kontakt med vores børn og børnebørn. Det er fordelen ved den digitale verden, men vi savner de kærlige krammere.

Vi lytter også til vore børn, og de kontrollerer os lidt. Mor har af Jakob fået forbud mod at handle ind. Det skal gøres på en anden måde, ellers sætter han tingene ved døren!

I dag havde vi "besøg" af Emma og Pia. De syntes vi skulle forkæles med blomster og friskbagte kager. Dejligt at være "sammen" med de to glade piger og Freja. Det foregik dog gennem køkken-vinduet.

Vi lytter også til vore børn, og de kontrollerer os lidt. Mor har af Jakob fået forbud mod at handle ind. Det skal gøres på en anden måde, ellers sætter han tingene ved døren!

Og det er hjemmebag.

Ellers står de alle parat til omsorg og indkøb, men lige nu alt sammen på afstand.

Så der er ikke bare solen, der stråler. Vi har vores egne solstråler, selv i gråvejr.

Ellers har jeg lige klippet græs, det vil sige Madonna har. Det kan godt være et hårdt arbejde. Der skal jo holdes øje, med Madonna, vores robotklipper.

Jeg skal passe på, at Madonne ikke bare går til opladning for at få en pause.

Jesper har også kigget på robot, men i anden sammenhæng. Han er jo gift med Trine, men også lidt med Hammel GF Fodbold.

Som det ses, keder vi os ikke, men vi vil gerne tilbage til normalen.

Lige nu ved jeg ikke, om Giv 24 Timer til Syge Børn gennemføres som planlagt, men det må jeg se til den tid, og så kommer der måske et andet tidspunkt.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page