top of page

Afspritning

Her er halvdelen spist

Kære alle.

Man kan ikke være for grundig men for dum.

Nu havde jeg en travl dag i går, så det her er opdatering.

Dagen startede med, at jeg ville spritte toilet og badeværelse godt af.

Nu har vi ikke håndsprit herhjemme, så jeg tog min friskluft-spray, og gav nogle ordentlige tryk rundt omkring. Det var lidt underligt, for det var en hvid skummasse,der kom ud, og hang i striber rundt omkring. Da jeg kiggede nærmere på dåsen, opdagede jeg, at jeg havde taget den med barberskum. Nu er jeg den eneste, der har et nybarberet toilet og badeværelse.

Ellers havde jeg mine gøremål, skriverier til en mulig bog, og til det samlede byråd omkring det ulovlige byggeri i Skødstrup.

Senere havde jeg tilbudt at stå for aftensmaden.

Wienershnitzel med tilbehør, smørstegte kartofler, ærter, gulerødder, smørsovs, citronskive, ansjoser og peberrod. Det kræver jo sin mand og sin tid. Vi måtte skifte tallerknerne ud med fade, så wienershnitzelen kunne være der.

Maden faldt helt i fruens smag, og blev rost til skyerne, også af mig selv. Og fruen tilbød at tage opvasken. Det gør hun nu her dag.

Nu skal man jo ikke lyve, selv om det var 1. april i går.

Menuen var hentet på Pøt Mølle.

Men jeg havde gjort mig umage.

Jeg kørte selv bilen.

I Portugal ser vejret sådan ud i Gatos.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page