top of page

En ny god dag

Ja, den startede allerede i går.

Jespers svigerforældre fra Skjoldelev havde bebudet, at de kom med take in fra Pøt Mølle.

Spareribs m/ coleslaw & pommes frites.

Senere var vi på face time med skjoldelev, Voldby og os selv.

Celina havde lige syntes, at vi skulle have en småkage til aftensmaden, så hun bagte lige nogle herlige kager.

Nej, det er kun posen, der er fra Rema 1000,. Indholdet er fra Celinas bageri.

Så er vi kommet til en ny dag, og her havde Stiftstidende igen fundet mit indlæg værd at bringe i dagens avis. Det kan ses på debat.

Nu tilstunder påsken, og vi gør lidt for at byde den velkommen.

Der er plantet hornvioler langs hækken. Det blev også til et par flotte stedmoderblomster. Alt holdt i påskens farver.

Hammel Foderstof leverede påskeblomster og plantejord. Jeg kørte bilren, og Karen foretog indkøb.

Meget af dagen gik med at fortælle den dårlige nyhed, at Giv 24 Timer til Syge Børn 2020 er aflyst. Jeg ved jo, at coronaen ikke har forladt os i slutningen af juni, og jeg ved ikke, om der er forsvundet til september. Derfor bliver Giv 24 Timer til Syge børn 2020 gennemført alternativt. Vi lader som om vi kører rund om Brabrand Sø, og skovler penge ind. Der er allerede 5, der har meldt sig og indbetalt startpenge. Det er bare fantastisk, og varmer langt ind i mekaniserede hjerte. Jeg satser også på, at flere af mine sædvanlige sponsorer holder fast.

Jeg har kun mødt forståelse og respekt for min beslutning, og det trøster mig, at jeg har valgt rigtigt.

Jeg vil løbende opdatere her på siden, og jeg forventer kun positive indlæg.

Så er der påskeindkørsel

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page