top of page

Igen mundlam

Igen gør Århus Stiftstidende mig mundlam. De har nogle enormt dygtige journalister og lederskribenter. Nu er det måske mest fordi, jeg er enig med dem, og det er der måske ikke alle, der er. Dog må alle fornuftige mennesker kunne se, at de oftest har ret. Det fritager mig meget praktisk for at komme med indlæg.

Nu er Aros ligesom bragt lidt ned på jorden med ovenstående leder. Flere har fulgt op, både fra avisens skribenter og almindelige menige mennesker. På samme måde har den nylige begravelse fået mange undrende bemærkninger.

Jeg læste også denne blog fra Jyllandsposten.

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/jensphilipyazdani/

Min kommentar er, at såvel forfatteren som skribenten er kendetegnet ved at have samme begrænsende ordforråd, og digteriske evner. De kan få pis til at rime på lort.

Derfor må jeg ty til mine egne input og min egen hjemmeside.

Igen har jeg tre valg.

At spare penge til frisør.

At få en langtidsholdbar frisure.

At lade Sara bestemme i Salon Sara, Hadsten.

Jeg indfriede mit tidligere løfte om at betale dobbelt,

når frisørerne igen kunne klippe,

og lod Sara bestemme


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page