top of page

Flagdage

I morgen pinsedag er det flagdag, og derfor stryger Dannebrog til tops. Jeg har forsømt det, men vil fremover flage på alle officielle flagdage, samt ved private anledning. Inter er så flot, som de rød-hvide farver. Dette kunne så også være en opfordring til alle i Sabro, der har flagstang og et Dannebrog, at følge eksemplet. Skulle man have problemer med at stryge flaget om aftenen, er der sikkert en hjælpsom nabo.

Jeg glæder mig til alle flagene i morgen.

Dages cykeltur blev 3 runder om Brabrand sø, 68 km, i strålende solskin og med mange skønne børnefamilier. Det blev til mange hilsener og smil.

I vores familie der det også en familiefestdag. Her har vi mødtes på skift siden min mors død i 1966. Hun blev kun 59 år. I starten var far med ellers var vi 5 søskende med ægtefæller. Nu er 2 faldet væk. I år har coronaen dog forårsaget brud på traditionen med aflysning.

Derfor vil det være en ekstra stor glæde med mange flag.

Her findes den officielle lister over flagdage.

Jeg ønsker alle en god pinse

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page