top of page

Anderledes pinsedag


I år blev det en anderledes pinsedag. Vi plejer at mødes til familiefest i pinsen, men i år var det aflyst på grund af coronaen. I stedet fik vi en anden god oplevelse. I Sabro kirke var der pinsegudstjeneste. Stolerækkerne pyntet med hvide roser og i dagen anledning var der ekstra musik. Det blev en musikalsk oplevelser med Dagmar Ginnerup på orgel, Trine Geltzer Dinesen tværfløjte og snag ved kirkesanger Thomas Warncke Nørgaard. Denne musiklaske oplevelser garnerede Mette Charlotte Andersens varme, glade og vedkommende prædiken. En rigtig solskinsdag.

I dagens anledning havde jeg agiteret lidt for at hejse flaget på denne dag, som er officielt flagdag. Og der var da også en del flag i Sabro.

Nu er det en arv fra min far, at agitere for at hejse flaget.

Nedenstående indlæg er fra 1956 eller 1957.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page