top of page

Prøv 24 Timer


Der er så smukt ved Brabrand Sø, selv uden mennesker

Man behøver ikke bruge 24 timer på cykel på Giv 24 Timer til Syge Børn 2020. Det er fint bare at sende et beløb til Giv 24 Timer.

Selve løbet er aflyst på grund af coronaen, men mange sender alligevel startgebyr på 100 kr. eller mere. Lige nu er det omkring 50 personer, der støtter med startpenge.

I dag kørte jeg turen, og der er rigtig skønt rundt om Brabrand Sø. Jeg kan hilse og sige, at det er der i 24 timer, selv om vejret tit har været regnfuldt. Det bliver det ikke i år, 10 års jubilæum, og nu når det er aflyst. Men turen rundt om Brabrand Sø kan anbefales, og jeg ved, at nogle ildsjæle kører næste weekend. Jeg er selv på rostadion, og modtager gerne donationer, og uddeler 10 års diplomer til alle, der støtter Giv 24 Timer.

Det var så den lange tur, 3 omgange 39 km.

I dag tog jeg den lange tur 3 gange, og mødte ildsjælen Peter Semrau. Han brænder for Giv 24 Timer og skaffer masser af sponsorer. Jeg tror, at alle, der møder ham blive mødt med Giv 24 Timers folder, og slipper ikke inden de har doneret. Herefter ventede Karen med lidt frokost, gode rester fra i går, hvor vi havde gæster til grill for første gang i 3 måneder..

Nu er Peter meget beskeden, så kun hans cykel er med

Jeg har mine faste donorer, og jeg tror, vi når 20.000 kr. til Akut Børnemodtagelse.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page