top of page

Giv 24 Timer slut

Tre glade cykeltosser. Jesper, AS og Mogens

Selv om de 24 Timer var aflyst i år, så er jeg fuld af respekt og beundring for den opbakning vi har fået. Det er helt utroligt, at der næsten har været lige så mange, der har betalt startgebyr, uden at køre, som når vi har kørt løbet. Desuden har min tro væbner Peter Semrau skaffet mange sponsorer. Desuden kørte han både lørdag og søndag sammen med Jesper og Mogens, det blev til 70 omgange, og de er deres egne sponsorer med 20 kr. pr. omgang. Og vejret var strålende.

"Tvillingerne" Jesper og Peter.

Jeg kørte selv lidt for at vise flaget, men den sædvanlige stemning og samværet savnede jeg. Jeg oplevede dog igen alle de glade og smilende motionister på cykel, rulleskøjter løbe- og gåben. Jeg smelter helt, når jeg se de glade små poder hjule af sted. Nu skal jeg til at gøre det samlede beløb op. Jeg skal lige have beløbene fra mine faste sponsorer ind på kontoen, men vi runder de 20.000 kr. Det skæpper godt i kassen, når vores hovedsponsor LB Forsikring A/S putter 10.000 kr. i kassen, samt sponsorerer trøjer med logo for 5.000 kr. Jeg har en del på lager, også i ”voksen” størrelse. Jeg tager 300 kr. pr. stk. og beløbet forsvinder lige ned i sponsorkassen. Sponsorbeløbet bliver løbende opsummeret her.

Vi er overstrømmende taknemlige over den store opbakning, og glæder os til at overrække årets sponsorat til Akut Børnemodtagelse. Hvis der holdes en lille reception som tidligere, annonceres det her.

Et lille surt opstød.

Til jer der stjal flagene på min stander ved rostadion har jeg kun dette at sige. Jeg håber I er stolte over jeres indsats. Jeg håber I vil benytte flagene og sende et beløb til Giv 24 Timer.

Dagens blomst, valmuen

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page