I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

24 Timer kører videre

June 23, 2020

 Det er utroligt, at Giv 24 Timer til Syge Børn 2020 kan køre videre.

Nu er det sådan, at jeg i respekt for coronaen har aflyst mit velgørenhedscykelløb rundt om Brabrand sø i al ubemærkethed. Jeg skal lige understrege, at jeg selv har meddelt det i alle de medier, der var interesseret i at bringe den kedelige nyhed. Det var med tungt hjerte, at jeg med aflysningen af Giv 24 Timer til Syge Børn 2020, måtte svigte Akut Børnemodtagelse. Men sådan gik det slet ikke. Ildsjæle og tidligere deltagere ville det anderledes. De bookede ind og betalte startgebyr alligevel. Jeg var selv lidt til stede den 20. og 21. juni, hvor løbet skulle være afviklet. Her mødte jeg ”gamle” støtter, der brænder for denne sag. Det varmer og rører mig dybt, helt ind til hjertet, som får lidt hjælp for at slå rigtigt. Lige nu er der overført 19.375 kr. til Akut Børnemodtagelse.

Hvor er i alle dog nogle skønne, gavmilde mennesker!

Og jeg forstår jer en hel del.

Når jeg sidder i min have og hører de skønne børn rulle forbi, snakkende og glade, når jeg ruller rundt om Brabrand Sø og møder de skønne børnefamilier, så kan man kun sige!

Yes!

 

Alle får et diplom

 Og et par blomster fra haven

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv