top of page

Ny sviner


Så er det Stiftens Ole Christensen tur til at svine cyklister til på Brabrandstien. I går var Tobias Heede Niebuhr ude med riven. Igen kører journalisten på en selvbestaltet sandhedsforståelse. Når vi kommer bagfra, og siger, Kommer bagfra, betyder det, at de forankørende ikke skal blive forskrækket, når vi kører forbi, eller at de skal trække ind til siden, hvis man fylder hele stien. Det oversætte Ole Christensen journalistisk i sit hoved til: Flyt jer, for satan, her kommer vi! Ofte får jeg tak for jeg sagde til, så vi hilser pænt og ønsker god tur, men den del er jo ikke interessant i journalistens billede, for det passer ikke ind i hans forudindtagethed.

Nu fokuserer Ole meget på de ulykker, han har været vidne til. Og det er altid trist, når den slag sker. Men som journalist må man da som minimum forlange, at Ole han undersøger grundet til uheldene. Men igen er det ikke sikker det passer ind i forudindtagetheden. Jeg har oplevede et uheld i 20 år. En cykelrytter kom fra en sti ned til Brabrandstien og ville undgå en flok ænder, der pludselig ville over. Ænderne tog ikke skade, men rytteren slog sig voldsomt. Der nævnes igen el-cykler, Christaniacykler med små børn i og skøjteløbere, i den forståelse, at de også er i vejen for journalisten. Og der må også køre knallerter. Jeg tror jeg har set 2 den sidste måned. De kørte ganske pænt.

Det ville så være god journalistik, hvis Ole kunne komme med nogle løsningsforslag, men han henviser blot til kommunen.

Men hvad er det journalisten vil?

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page