top of page

Over al forventning


Det er ud over al forventning, at Århus Stiftstidende bringer mit debatindlæg om trafikken på Brabrandstien. Jeg var ellers blevet belært om, at jeg skulle gå efter sagen og ikke manden. Det synes jeg også, jeg har gjort. Derimod synes jeg, de to journalister gik efter manden og ikke sagen. Men ros til Stiften, at også kritikere af deres egne, kommer til orde.

Jeg sendte mine synspunkter til Aarhus Kommunes cykelekspert Martin Løv Simonsen, og han svarede straks.

- Det er rart en gang i mellem ikke kun og høre fra dem der synes det hele er problemer.

Man bliver glad når, man hører den hensynsfuldhed og den måde du og I cykler på Brabrandstien, det er det vi skal have mere af, det gode eksempel der så kan sprede sig til så mange som muligt.-

Desuden har Jens W. Møller, Redaktionschef, Århus Stiftstidende en leder i dagens avis, der er betydeliget mere nuanceret, og tager vel egentlig lidt afstand for den udskamning, hans to journalister anvender i deres klummer.

Desuden har Chefredaktør Jan Schouby valgt at dele mit indlæg på Facebook.

Hertil kommer alle de positive tilkendegivelser jeg har fået. Der har naturligvis også været negative, men det er så ikke dem, jeg kan bygge videre på.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page