top of page

Aktiv dag


På kortet fandt jeg en rigtig naturskøn rute. Og det var den. Men hvorfor går det altid opad? Ja, jeg ved godt, at det går lige så meget nedad, men det mærker man ikke. Flere stigninger var op til 7-8%, og så er det så som så med at at nyde naturen. Så drejer det sig om at have fart nok på

cyklen, så man ikke vælter. Efter 84 km var jeg godt brugt.

Og i Silkeborg skulle jeg lige jordes igen. En yngre dame spurgte pænt, om hun måtte køre forbi. Jeg indhentede hende ved næste lyskryds og forklarede hende, at det ikke var respekt for alderdommen. Det kunne hun godt forstå og smilede. Så blev der grønt, og væk var hun. De el-cykler er diskriminerende!

Karen cyklede til Silkeborg, og byttede det tøj, som hun byttede for to dage siden, så nu har noget nyt at bytte med. Sidste gang tjente hun 10 kr.

Vi hører jævnligt fra vores værtsfolk, der er på vej rundt om Fyn. Jeg tror der bliver uddannet 2 gode styrmænd. De er i hvert fald glade.

Vi læser også dagens avis, og der skrives fortsat meget om ældrepleje, eller mangel på samme.

Jeg synes Poul Langagergaard rammer plet med sit debatindlæg. Og jeg tror, det gælde andre kommunale institutioner også.

Da jeg kom hjem, mødte jeg husets kæledyr. En velvoksen snog. Den bor åbenbart under spabadet. Den ville ikke fotograferes.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page