top of page

Tingene kører


Til en forandring gik cykelturen til Brabrand Sø. Her mødtes vi ved den midlertidige øl-kaffe- og isbar. Her nød vi den pragtfulde udsigt, og alle de skønne børnefamilier, der også holdt pause her. Vi fik utallige søde, glade smil fra store og små, og deres stolte forældre.

Jeg havde så lige dagens negative oplevelse. På vej mod Mundelstrup kl. 10.30 stod der en hvid bil parkeret midt på cykelstien, så jeg måtte krydse over græsrabatten og tilbage igen for at komme forbi. Jeg undrede mig noget over den mærkelige parkering. Da jeg kom retur 2½ time senere, holdt bilen der stadig. Jeg kørte over og kiggede lidt på den. Der var ingen nummerplade foran. Den lå i forruden. Jeg regnede med, at det var stjålet bil, der var efterladt. For at undgå skader på bil og personer, skubbede jeg sidespejlet ind. Jeg hørte nogen råbe, men kunne ikke lokalisere nogen.

Da jeg nåede halmværket kom en ung, ikke etnisk dansker op på siden af mig. Han rullede bilruden ned, og råbte: Hvad lavede du ved min bil? Og jeg sagde blot, at jeg skubbede sidespejlet ind, da bilen var parkeret midt på cykelstien, men han fortsatte med at rase. Jeg forklarede ham, at man ikke må parkere midt på cykelstien, så man ikke kunne komme forbi. Jeg fik at vide, at jeg bare kunne køre uden om. Jeg fortrød lidt, at jeg ikke havde overset sidspejlet og kørt ind i det. Herefter vendte han rundt, mens han råbte flere forbandelser efter mig.

Jeg har også fået styr på fåreæg via en af mine hjertevenner, og dog.

Fåreæg er fåreklunker!

Og de kan spises! Velbekomme!

Men i min verden er et får altså en hun, og hvordan kan hun også have klunker? Nu er det ikke lige noget, jeg lægger på grillen, men jeg vil godt have tingene på rette spor. Er et får tvekønnet, en tulitvit, som vi sagde i Vendsyssel? Et hanfår hedder vel en vædder, og så må det da være vædderæg. Måske skal vi have fat i en æggedeler?

Igen nu til noget helt andet. Efter flere ugers venten, fik jeg support fra Polar cykelcomputer. Nu fungerer det, og uden ægløsning.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page