top of page

Ret ryggen


Endelig fik jeg taget mig sammen til at rette ryggen igen. Jeg har gennem nogle år haft nogle skavanker, siden mit hjerteproblem opstod. Det var i øvrigt også ham, der via telefonen kunne stille diagnosen. Ondt flere steder sovende fingre og meget andet. Jeg har tillagt det mit hjerteproblem og den medicin, jeg får, og ikke ønsket at besvære min læge igen. Ved min nabos fødselsdag, nævner han, at han fik livet tilbage, ved at konsultere min kiropraktor. Så slog det mig, at han nok stadig praktiserende. Han har givet mig livet tilbage flere gange. Så i dag opsøgte jeg ham igen. Når jeg beskrev mine skavanker/smerter, kunne han hver gang sige. Det kan vi gøre noget ved. Jeg må indrømme, at jeg var meget stiv under hans kiropraktorbehandling. Desuden fik jeg varme- og anden behandling, samt anvisning på mulige former for kosttilskud, der kunne kompensere for bivirkningerne på al min hjertemedicin. Da jeg gik derfra, kunne jeg rette ryggen, og sige. Han gjorde det vist igen!

Jeg glæder mig allerede til næste behandling, selv om den ikke er helt smertefri.

Nu glæder jeg mig til cykelturen i morgen og konstatere, om mine fingre er blevet søvnløse.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page