top of page

Fyn er fin


Turen til Fyn gik til Gudme, hvor Karen skulle møde sine gamle realklassekammerater. Jeg fortsatte og udsatte mit besøg på Jensens Bøfhus, og kørte til Bregnede Kirke på Tåsinge. Planen var at cykle til Langeland og å tage øen på tværs eller langs, men lige dag jeg havde forlad broen og fået fodfæste på Langeland, punkterede jeg, og så var luften ligesom fuset lidt ud. Efter slangeskift gik turen tilbage til bilen igen, så jeg kunne få en ekstra slange med igen. Det blev til en lille rundtur ned omkring Valdemar slot.

Så skulle der spises frokostbøf på Jensens, men efter en halv times forgæve kørsel i Svendborg, måtte jeg opgive, dels at komme tæt på Jensen, dels at finde en P-plads i nærheden af den gågade, hvor bøffen lå. Jeg kørte lidt rundt på må og få, fandt købmanden i Gudme, men han havde ikke smørrebrød. Det havde DagliBrugsen heller ikke, så det blev til et par rugbrødsmadder på P-pladsen ved GOGs haller. Igen en lille rundt, så jeg kom op på 52 km i strålende vejr.

Herefter hentede jeg Karen, og så gik turen tværs over til Blåvand, hvor min hjerteveninde Liselotte havde bud hjertevenner til overnatning og en cykeltur.

I det store sommerhus, var Jørgen og Birgitte ankommet. Liselotte havde sine trillinger på besøg og sin mor. Det blev til en dejlig aftenhygge i det dejlige selskab, og mon ikke det blev midnat, inden vi gik til køjs?

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page