top of page

Hjertevarme


Næste morgen, ja det var op ad formiddagen, inden jeg kom ud af en forunderlig og for en gangs skyld ikke afbrudte nattesøvn, kom Keld med rundstykker, mens Liselotte og familie havde dækket op til dejligt morgenbord.

Og så stod det på cykeltur med hjertevennerne. Nu var vi 5, der fulgte Liselottes rute ud til fyret og retur. Igen i bragende solskin og flot natur. Et toiletbesøg havde nær kostet mig resten af dagens oplevelser, da døren gik i baglås, men jeg fik mig banket ud.

Herefter besøg på Irish Pub og en ½l Guinness. Da vi kom hjem, havde trillingerne og bedste dækket op til lækker frokost.

Det blev en hjertevarm oplevelser at være sammen med Liselottes tre dejlig tøser, og hendes mor. Det var helt vemodig at vinke farvel til de skønne nye hjertevenner.

Ved hjemkomsten til Sabro strålede en fuldendt regnbue, men den kunne ikke være i kameraet.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page