I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Debatindlæg

Sjov i børnehøjde.

June 18, 2020

1/10
Please reload

Specielle Nyheder

Sidste farvel

September 14, 2020

 En trist dag vendt til glæde. Det var så dagen til et sidste farvel til Ole. Det er altid en sorg at tage afsked med et elsket og kært menneske, men der er også Lyspunkter. Allerede i kirken kunne præsten fortælle om Ole, så der kom smil på læbes. Ole viede hele sit liv til Indremission, så det prægede også præstens mindetale.

I sognegården fortalte Henrik meget kærligt om si far. Også her fremhævedes Oles store indsats i Indremission. Der var også plads til mange varme historier om Ole, der havde så mange talenter, og humor var et af dem. Datteren Karin fulgte men nogle mindeord. 

Med udgangspunkt i klassen frække dreng, fik ol en afslappet hilsen fra mig på vegne af søskende, inden der endnu var en mindetale.

Ene dag med mange indtryk, og de var gode.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Please reload

Arkiv