top of page

Sidste farvel


En trist dag vendt til glæde. Det var så dagen til et sidste farvel til Ole. Det er altid en sorg at tage afsked med et elsket og kært menneske, men der er også Lyspunkter. Allerede i kirken kunne præsten fortælle om Ole, så der kom smil på læbes. Ole viede hele sit liv til Indremission, så det prægede også præstens mindetale.

I sognegården fortalte Henrik meget kærligt om si far. Også her fremhævedes Oles store indsats i Indremission. Der var også plads til mange varme historier om Ole, der havde så mange talenter, og humor var et af dem. Datteren Karin fulgte men nogle mindeord.

Med udgangspunkt i klassen frække dreng, fik ol en afslappet hilsen fra mig på vegne af søskende, inden der endnu var en mindetale.

Ene dag med mange indtryk, og de var gode.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page