top of page

Dette er positivt


I aftes fik vi stemt et fuldtalligt menighedsråd ind i Fårup-Sabro Sogn. Det glæder mig meget, at over 40 personer mødte op, og stemte et nyt menighedsråd ind. Jeg har på FB agiteret for, at Sabro- Fårup-borgere skal bakke op om vores kirker.

Onsdag er hjertevenernes dag. Det startede med en gave til vores Birgit, der rundede de 75 år. Efter den sædvanlige tur, gik det tilbage til Sabro.

Så var det afgang fra Sabro, afhentning af Grete, uden h, Kristensen, ikke med ch, og til Gjern. Her blev vi modtaget af sønnen Jan og konen Jette, de blev gift i lørdags på en af de få fridage, de har. Her blev det til et fantastisk besøg på Grønnegårdens Savværk. Grete har været kontorchef, indtil Jan fik savværket kørt op til et millionfirma. Han startede med et simpelt mobilt savværk. TV-Palle var med, og fulgte op på sine optagelser fra Gretes pragthave i Sabro. Disse indslag følger senere. Grete har rundet de 80 år.

Jeg var bare med som formidler, men igen var det en oplevelse at se, hvordan en af mine gamle elever, Sabro-borger, har skabt en virksomhed. Jan startede med et såkaldt mobilt savværk. Jeg glæder mig helt enormt over, at unge mennesker kan føre deres livsdrøm ud i virkeligheden, til gavn for samfundet. Jeg fornemmer en helt utrolig tillid mellem "chef" og "ansatte". Nu ved jeg, at under opbygningen, var der tre måltider til alle ansatte. Mange af de ansatte kommer fra Polen, Rumænien og Ungarn, og er værdsatte medarbejdere, der har været ansat i mange år. Vores rundtur viste en "chef", der har kontakt til alle ansatte.

Det mangler i vores kommunale system. Ledelse med kontakt til gulvet.

Jeg har stadig den skønne duft af frisk træ hængende i tøjet.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page