top of page

24 timer derpå

21. juni 2021

Så var det dagen, det endelige regnskab skulle gøres op for årets Giv 24 Timer. Det blev det så ikke. Jeg havde et andet regnskab på Skejby Sygehus. En indkaldelse viste sig at være bortkommet, så der var ingen tid til undersøgelse. Men de ville jo ikke have mig siddende hele dagen, så der blev skaffet tid til en konsultation ved min hjertelæge. Min bærbare monitor havde kun vist, at jeg fortsat har svært ved at få pulsen op. Der forsøges nu med ændring af medicindoseringen og senere en fysisk test. Nuværende medicin er livsforlængende, men en nedsættelse kan betyde større livskvalitet. Jeg ønsker det sidste. Der blev også fundet tid til blodprøver, der ikke afslørede nye skavanker. Ingen diabetes. Ultralydsskanning af hjertet blev og foretaget. Pumpekapaciteten er faldet noget. Normale mennesker har en pumpekapacitet på 60%. I sin tid startede jeg med 15%. Det har så sneget sig op på 45-50%, men er nu gået ned på 40-45%. Jeg bliver nu fulgt nøje af min hjertelæge på Skejby fremover. Pludselig var der gået 5 timer. Ja, det kræver et godt helbred at være syg.

PS. Jeg fik lige hentet 2. oplag af min bog.

Senere fik jeg bestilt hækklipning, så den truer ikke i år.

Commentaires


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page