top of page

24 Timer slår næsten alle rekorder

23. juni 2024

Rekordtilslutning med 102 deltagere. Over 10% var børn.


Giv 24 Timer til Syge Børn 2024 slog flere rekorder og sluttede i dejlig solskin. Alle generationer var mødt op med godt humør. Giv 24 Timer er ikke et cykelræs med tidtagning og vinderpræmier. Den enkelte er vinder ved at deltage. Dog nævner jeg Bjørn Dam på 82 var alderspræsidenten, men det kunne ikke ses efter 250 km. Der var også en på 5 md., men vist sammen med sin mor. Børnene kørte sammenlagt 560 km. Ellen Bering stod for de 100 km. Brian Mogensen blev årets bedste med 508 km. Men ikke nok med det. Han kom med sponsorer for over 27.000 kr. Med 8.234 km tilbagelagt totalt, giver vores km-sponsorer 41.170 kr. Hovedsponsor Bache A/S lægger 10.000 kr. i kassen. Med tilmeldingsgebyr og øvrige sponsorer, undgår vi ikke at komme over 100.000 kr. Dog består The Lonely Riders rekord på 637 km stadig.

I løbet af de 24 timer, var der også sponsoreret gode kulhydrater i form dejlige kager. Sofie og Olivia havde bagt til os, og Nordfyns Højskole havde også været i bagehumør og en svalende øl.

Afdelingssygeplejerske Bente Majgaard skød løbet af som sædvanligt, og nu er det hendes og afdelingens problem at bruge pengene, og det plejer de at gøre godt.

Sport 24 havde sponsoreret sportstasker og sportssokker, som uddeltes efter hver time i dagtimerne, til de først 3 ved hvert timeslag. Desuden var der en del spændende ting til alle børn.

Bente har lige skudt løbet af, og Helle, skjult og Jette modtager km-tal og uddeler gaver til børnene.


Det var med stor glæde vi kunne sige tak for i år og på gensyn. Og det var dejligt at høre, at deltagerne i hvert fald skulle med næste år igen, og tage venner med.


Der var dejlig stor tilslutning ved afslutningen, både af deltagere og pårørende/tilskuere.


Bjørn Dam, Nordfyns Højskole. Hverken de 82 år eller de 250 km kan ses.


Brian Mogensen før de 508 km.

Og efter de 508 km. Der regnes lige på sponsoratet.

Motionsvennerne i skøn forening med Hjertevennerne. Til højre Ulrikke Daugaard efter 329 km.


Nordfyns Højskole donerede også 2 gavekort på hver 500 kr. til deres spændende arrangement i uge 30. Jeg vil meget gerne uddele gavekortene til nogen, der vil bruge dem, så send lige en besked til mig. Er der flere må jeg trække lod.

Se programmet her. NB: Det er all inclusive.


Tak for i dag.

PS. Der kommer løbende opdateringer her, og der henvises på Facebookgruppen.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page