top of page

Ankomst til Bella Vista

2. april 2024


Hotellet ud til gaden.


Overfor således. Biler kører i et lidt forvirret system. Overhaler inden om og på strækninger med dobbeltoptrukne linjer.


I natten mulm og mørke ankom vi om nattens til Bella Vista i Hurghada. Hotellet så lukket ud, men straks var der en venlig nattevagt, der lukkede os ind. Fik fin modtagelse i receptionen og anvist værelse på 4. sal. Herefter var der en bid mad og kaffe, inden vi forsøgte at sove i et par timer. Fra morgenstunden startede udfordringen. Fra kl. 07.00 er der morgenbuffet. Det bliver afløst af let morgenmad og snacks i Pool Bar kl. 10.00. En lille pause inder der er frokost kl. 13.00, og kl.14.30 starter eftermiddagssnacks. Kl. 15.00 er der is i Lobbybaren, og endelig kl. 19.00 starter den store middagsbuffet. For ikke at gå sultne i seng, er midnatssnacks kl. 00.00. Hele dagen er der drikkevarer ad libitum, og fra kl.11.00 er alkoholiske drikkevarer ad libitum. Således indhentes de tabte kg efter julens glæder nemt i løbet af denne ferie. Overalt møder vi et smilende, hjælpsomt og opmærksomt personale. Vi ved godt, at det også inviterer til lidt drikkepenge. Vi gav vores rengøringsmand på værelset lidt drikkepenge, men han kom tilbage og sagde, at det jo var han arbejde, så han ville ikke modtage drikkepenge. Karen fik ham dog overtalt.

Vi er kun få danskere her, så vi lever herligt anonymt. To unge piger, kusiner, er meget hjælpsomme, hvis vi har problemer.


Vores første udsigt


Rejselederen fra Sunweb syntes ikke, vi havde fået et godt værelse, så hun bildte receptionisten ind, at vi lige havde holdt 60-års bryllupsdag, og så fortjente vi et bedre værelse med udsigt. Det var så en tilsnigelse, for det sker først om 4 år, dog mødte vi hinanden for 60 år siden. Værelserne fine, egyptisk standard, men med aircondition og balkon, nu ud til pool området. Der er klar himmel hele dagen, og temperaturen ligger omkring de 25-30 G C.


Så er der pool og havudsigt


På vejen til pollen observerede jeg et ungt par, og en mærkelig tanke sagde mig, at de vist kunne lave ballade. Det mindede mig om nogle fra et sted i Østeuropa. Senere kom de tilbage, temmelig berusede og gestikulerede og råbe ad personale. Det viste sig, at de var bortvist fra poolen for at genere folk. Om aftenen opstod der ballade ved deres bord. Jeg så manden kaste en stofserviet i hovedet på overkokken, og der opstod en længerevarende voldsom diskussion mellem overkokken og andre personale, og den unge mand i restauranten. Den meget aggressive mand kastede en tallerken på gulvet og slog overkokken over hånden. Hans veninde bidrog verbalt, men til sidst tog det hele overhånd, og hotelchefen var der også sammen med 10-15 af personalet meddelte kort og højt. UD! Alle gæsterne jublede og klappede, indtil det tåbelige par var ude af døren. Tirsdag formiddag fortalte vores guide, at det var hendes Sunweb-gæst og balladen fortsatte i lobbyen. De to fik lov til at overnatte, men også her blev der ballade. Den unge mand havde været ude i byen og kom tilbage med en dame, som han ville have med ind. Det gik heller ikke. De ville i øvrigt have de 11.000 kr. tilbage for opholdet. Det får de forhåbentlig ikke ikke. Hele eftermiddagen sad de i alvorligt møde med rejselederen, hotelledelsen, og senere politi og andre øvrighedspersoner, inden de forlod hotellet. Forhåbentlig er de blevet en lille bitte smule klogere, nu de er bliver ædru. Og de var fra Østeuropa, dog ikke fra Rusland.

Ellers nød vi det gode vejr og sender vores familie derhjemme en kærlig tanke og en tak, fordi de sendte os på denne tur. Vi nyder det i fuld drag.Comentarios


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page