top of page

Associationer

29. januar 2024.Jeg har også mødt, ikke i virkeligheden, men på TV, en familie jeg respekterer, og er stolt over at have som overhoveder, ikke politisk, men som virkelig kongelige. Allerede nytårsaften lurede jeg vores Dronnings budskab, inden hun selv sagde det. Jeg blev ikke chokeret, som nogle mediemennesker ønsker at sige, men blev fyldt med dyb respekt igen over, at Dronningen tog en helt rigtig, klog og menneskelig beslutning. Det rørte mig også, at hun omtalte almindelige mennesker, murere, malere og andre faggrupper som samfundets fundament. At se den opbakning, hun fik af folket Danmark den 14. januar, er fuldt fortjent, og rørte mig dybt. At vores Konge, med familie fik den samme hyldest, er også fuldt fortjent, og rører en gammel pensionist dybt.

Nu har Kongen og familie fået en fortjent velkomst og hyldest i Aarhus også. Jeg har stor respekt for alle de mennesker, der møder op, og hylder den familie, Kongefamilien, i kulde, regn og slud. Jeg har ikke ord for det, men tårer i øjenkrogen.

Det er en familie, som jeg har den dybeste respekt for.

Der var kun et tilfælde af en skamfuld opførsel. En gæst, en inviteret imam, vakte min afsky ved at sidde og trone med et politisk budskab.

Den familie har jeg ikke respekt for.

Men over det står Kong Frederik den X’s valgsprog:

Forbundne, forpligtet, for Kongeriget Danmark.

Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page