top of page

Deltagerinfo

5. juni 2024


Giv 24 Timer til Syge Børn 2024 er ikke bare et cykelløb. Det er et velgørenhedsløb. Det er et cykelløb for alle cyklende, løbende og gående. Alle kan deltage. Bare ved at betale startgebyr, er du en del af et større fællesskab. Det er du også, når du sponsorer privat. Hertil kommer alle de andre sponsorer, som vil syge børn det bedste. Desuden er der plads til hygge, samvær og snak. Og selvfølgelig god motion både for de ekstreme og os andre.

Ruteplan.

Brabrandstien er 9,425 km. Ruten er flad og kun med 4 højresving. Rød prik er start og mål ved rostadion, Vandværksvej 14 8220 Brabrand. Her er det kun begrænset P-pladser, så søg parkering bag rostadion, langs Vandværksvej eller før. Der er en del P- pladser ved blå prik. Her er der ca. 2 km til start . Grøn prik er Cafeen Æblehaven, hvor der er 50% rabat ved forevisning af startnummer.  Der er skiltning ved alle indfaldsveje og stier, og ruten er tydeligt markeret med skilte. I den røde cirkel er der to krydsende veje, så her skal man være opmærksom, for vi skal følge færdselsloven. Den røde bue er blot en markering over broen og åen. Der skal køres med cykelhjelm. Sørg for godt lys både forud og bagud, hvis der køres om natten. Der må køres på elcykel, og løbere og gående kan også deltage. Vær meget opmærksom, hvis man stopper. Der køres altid ind til højre side og gives tegn. Derefter afventer man fri passage, hvis man skal til venstre. Vær især meget opmærksom ved start og mål.

Deltagelse er på eget ansvar, men sker der uheld, er det fornuftigt selv at have en mobil med. Ellers er der altid mulighed for at kontakte os ved mål. Allan 26840475 Karen 61608337 Egent kontaktperson anbefales, men hav gerne egen kontaktperson på mobilen. Ved start/mål er der oversigt over hjertestartere.

Man bestemmer helt selv, hvor meget man deltager hen over døgnet.

Man skal servicere sig selv med cykel. Dog har jeg lidt forskelligt med ved startstedet, og der er en cykelservicestation ved Æblehaven. Har man glemt sin cykelflaske, sponsorerer Sport 24 en flaske i målområdet.

Vi kan ikke tilbyde overnatning, men har man et underlag med, kan man ligge på gulvet. Karen og jeg er der hele natten. Et lille festivaltelt finder vi også plads til. Men der er mulighed for at tilberede mad i køkkenet, og der er adgang til bad og toilet.

Ved start/mål vil der være lidt sandwich, kaffe frugt og andet, sponsoreret af Dagli’Brugsen i Sabro.  Søndag morgen er der rundstykker sponsoreret af Hartmaier Bageri I Brabrand. Ellers er man på egen kost. Dog er der herlige mennesker, der byder ind. Jeg har den glæde, at Ole Ambrosius er gået med ind i projektet Giv 24 Timer. To af hans børnebørn bebuder, at det byder på hjemmebag om lørdagen. Nærmere tidspunkt kommer. Jeg har så også fået en henvendelse fra Nordfyns Højskole om, at der nok kommer deltagelse derfra. Og de bidrager måske også med vitaminrige kager.

Og så har Æblehaven 50% på køb mod fremvisning af startnummer. Derudover har vi hovedsponsor med 10.000 kr. ved BACHE, 1 kr.pr. kørt km ved Skovby Transport og Lastas samt 0,75 kr. ved Æblehaven. Herudover sponsorer MatchBiler Viby med 1.000 kr. og hertil kommer mange private sponsorer. Flere deltagere møder op med egne sponsorere.

Og det skal understreges, at alt er sponsoreret, og hver krone i tilmeldingsgebyr og sponsorater går ubeskåret til Akut Børnemodtagelse. De eneste administrationsudgift vi har, er gebyr til MobileBox.

Endelig skal vi oplys, at der er søgt, og givet godkendelse til arrangementet af de relevante myndigheder.

Mød op i god tid lørdag. Fra kl. 11.30 vil der være lidt løbsinformation inden hospitalsdirektør Aarhus Universitetshospital Thomas Balle Kristensen, ønsker os god tur og skyder løbet i gang.

Ved løbets afslutning søndag opfordrer jeg til, at vi er klar ved målområdet kl. 11.30 og kører den sidste tur samlet. Herefter skal vi have alle børnene først over målstregen.

Der bliver taget en del fotos til hjemmeside, Facebook-siden og Facebook og andre medier, men hvis jeg ikke hører indvendinger, så regner jeg med, at det er ok.

Afdelingssygeplejerske Bente Majgaard skyder løbet af.

Lad os slå rekorden i år, så børn på Akut Børnemodtagelse kan mærke, at vi er der for dem.

Rekorden er 68.161 kr. og totalen er 630.741 Kr. Lad os runde 700.000 kr. i år

Læs opdateringer på til hjemmesiden, Facebook-siden og Facebook og andre medier.

Velkommen den 22.-23. juni 2024.

Startpenge Børn u. 12 år 100 kr., voksne 200 kr.

Betales forud eller ved start på dagen. Mobileebox 8523AN

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page