top of page

En forårsdag i Gudenådalen

25. april 2022

Ingen kan vel se, at billedet er et par år gammelt. Jeg dristede mig igen til at køre 2 runder i En forårsdag i Gudenådalen. Det var en prøvelse. Efter 500 m. kom Daugbjergvej, en sti med op til 14% stigning, og derefter en kort nedkørsel og så stille og roligt opad, men i medvind. Det ændrede sig dog hurtigt til modvind og sidevind. Jeg levede op til mit rytternavn The Lonely Rider på begge omgang. Jeg startede som nr. 13. og den plads holdt jeg hele løbet. Alligevel er jeg godt tilfreds med en hastighed på lige knap 20 km/t.

Så manglede lige hjemturen til Sabro på godt 40 km i medvind. Troede jeg! Der var dig også en del modvind, sidevind og lidt medvind. Men der var stadig bakker. Og jeg gør det aldrig mere! Ikke før næste år!


Jeg har stadig et efterslæb i Vores Sabro med afleverede artikler.

Ray Cooper på Wintercoat
Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page