top of page

Fantastisk dag

20. oktober 2021


Så er der afgang til drengetur


Det var så dagen, hvor min fødselsdagsave skulle indløses. Der var arrangeret en drengetur, men indholdet kendte jeg ikke. Vi gik til Porto Pi, og kom ombord i turistbussen, og fra øverste sal kunne vi nyde udsigten og på en på en helt ny måde. Der var i forvejen ”trusler” om diverse ekstremoplevelser, men det var bare ekstremt godt. Vi steg af bussen tæt ved katedralen og gik ned og så på lystbåde, og de er ekstremt store. Flere var i to til tre etager, og flere havde en til to mindre lysbåde i ”garagen”. De havde størrelse af en stor lystbåd i Danmark. På vej ned til havnen fik Emil besked på at tage sig af farfar. Så tog den skønne gut sin farfar i hånden, og sørgede for at vi fulgte med de andre. Man blev ikke bare varm i hånden, men helt ind i hjertets indre. Herefter var havnerundfart. Igen meget spændende at se det hele fra en anden side. Så gik turen op gennem byens små gade med alle de specialforretningerne. Her var der kun plads til gående. Vi endte på Plaça Major og fik fadøl og tapas.

Det er så inden tapas og pizza kom på bordet, men sikke glade drenge.


Således fyldt op indvortes gik det gennem de så krogede gader ned til bussen, og rundturen fortsatte med afstikkere inden vi var retur til Porto Pi. Alle var godt brugte, så jeg fyrede af. Den der er først på Horizonte får en is. Jakobs bemærkning. Det var du selv ude om. Jeg vidste jo, at der var en lang stejl trappe, men Lauge så jeg ikke før hotellet. Det blev så en is til hver af de to gutter.

Ellers var der strandsild

Flere strandsild. Hjemmefra havde farmor bedyret. Jeg skal ikke i poolen i år. Jeg påstod. Når Celina siger: Farmor du skal med i poolen, så sker det. Og hvad skete?


Dagen sidste store udfordring var at spise igen til aftensmaden.

Vi har vores eget bord hver aften.


Således mættet af en fantastisk oplevelse sammen med mine drenge, og velkomst af pigerne, som også var med i gaven, var det tid til at se dyner.

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page