top of page

Find de positive ting


5. oktober 2022


Vi starter gerne med lidt salat


Min bedste halvdel belærer mig om, at jeg skal finde de positive oplevelser hver dag og tænke tilbage på dem. Det gør jeg så. I dag sluttede min cykelleje, og jeg kan fremover koncentrere mig om de positive daglige ting. At jeg sluttede mine cykelmeriter på Mallorca i år, er en positiv ting. Efter mødet med en for kort cykel, den eneste, der var til leje, bliver jeg nu fri for smerter i rø…. Jeg ved godt, at skrønen siger, at i gamle dage sad cykelryttere på råt kød. Men hvis det er ens eget, er det ikke særlig behageligt. Cyklen betød også, at jeg fik brugt andre muskler og det gav krampe og smerter. I det hele taget gik det ikke så godt, og den sidste tur var mere overlevelse en oplevelse. Jeg havde problemer med min puls, så jeg besluttede at ringe til Skejby pacemakerafdeling, når jeg kom igennem dagens lidelser. Og så igen positivt. Da jeg fladede lidt ud på værelset, blev jeg ringet op af Skejby Pacemakerafdeling. De ville gerne se mig til et pacemakertjek og en justering i dag eller på mandag. Nu er det ikke lige muligt, men utroligt at de kan se, at jeg har brugt for deres assistance. Efter aftale slukkede jeg min overvågningsmonitor, inden vi tog af sted. I den kommende tid, skal jeg bare nyde Horizontes lækre aftenbuffet.


Så er der lækre varme retter

Måske er det lidt mellemretter

Der er også lidt dessert


Når man samtidig får venlige smil og hilsener fra alt personale, kan man forlange mere?

Comments


Specielle Nyheder
Debatindlæg
Arkiv
bottom of page